Продавець ФОП Свиридко Світлана Василівна (АртСтоун) розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
299 відгуків
promo_banner
+380 (99) 038-75-53
+380 (98) 836-86-32
Пам'ятники, скульптура та ікони АртСтоун
Кошик

Різьблена ікона. Ікона Божої Матері "Помічниця в пологах"

1 600 

  • Під замовлення
clockВідправка з 06 травня 2024
Різьблена ікона. Ікона Божої Матері "Помічниця в пологах"
Різьблена ікона. Ікона Божої Матері "Помічниця в пологах"Під замовлення
1 600 
+380 (99) 038-75-53
Світлана
  • +380 (98) 836-86-32
+380 (99) 038-75-53
Світлана
  • +380 (98) 836-86-32
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Ікона Божої Матері "Помічниця в пологах"

 

Розмір― 300*240*28 мм. Глибина рельєфу ― 18 мм.

 

Матеріал з якого виготовлена Ікона Божої Матері "помічниця В пологах" ― дуб (щит клеєний окремими ламелями, щоб виключити жолоблення ікони)

 

Так само можливе виготовлення інших ікон, панно будь-яких розмірів.

Ікона Божої Матері «Помічниця в пологах» зазвичай дарується майбутнім мамам. Їй моляться про благополучну вагітность, про те, щоб мати і майбутня дитина були здорові.

 

Ікона Божої Матері «Помічниця в пологах»

Ікона Божої Матері "помічниця В пологах"

 

Ікона Божої Матері "помічниця В пологах" особливо шанується жінками, які чекають дитину. Одні просять про благополучне вирішенні в пологах, інші моляться про те, щоб виявлені лікарями відхилення у розвиток плоду дивним чином зникли. Сподіваються на Її допомогу та ті жінки, які з різних причин не можуть зачати, але вірять в те, що ця чудесна ікона допоможе їм пізнати радість материнства. І Богоматір допомагає! Скільки жінок, обращавших свої молитви до неба біля цієї ікони, отримали допомогу і тепер виховують чудових діток!

Історія створення образу ікони Божої Матері "помічниця В пологах" загублена в століттях. По-перше тому, що на відміну від світських художників іконописці ніколи не підписували своїх творінь. У кращому випадку фахівець-мистецтвознавець з характерним прийомам, використовуваним фарбам і символів зможе визначити школу і епоху створення ікони. Інше ж залишається таємницею або передається з уст в уста, поступово стаючи легендою або гублячись у віках.

Відомо, що ікона Божої Матері "помічниця В пологах" написана творцем під впливом віянь епохи Відродження, коли іконописці допускали відступи від загальноприйнятих церковних канонів зображення ликів святих, і на оригінальній іконі Діва Марія дивиться на віруючих з непокритою головою. Пізніше в православних списках Діва Марія зображувалася на іконі відповідно загальноприйнятим церковним канонам з покривалом на голові. Варіантів ікони сьогодні багато. Є навіть список, на якому Богородиця зображена в повний зріст. Варіюється не тільки зображення, але і сама назва. Ікона може мати підпис ― ікона Божої матері "Помічниця в пологах" або ікона Божої матері"Допомога в пологах".

Але як же була знайдена настільки древня ікона Божої Матері сучасною церквою? Сталося це світле подія порівняно недавно, в 1993 році у святі дні Великого Посту. Одна з найстаріших парафіянок кафедрального собору святителя Миколая, розташованого в місті Серпухов, за тілесної немічності не мала можливості причащатися більше в храмі, і його настоятель протоієрей Володимир Андрєєв, в бажанні допомогти жінці, відвідав її на дому з метою проведення таїнства Святого Причастя.

В знак подяки старенька передала в дар приходу старовинний, потемнілий від холоду і вогкості чудотворний образ. Вона розповіла, що багато років зберігала реліквію у себе на горищі, і тільки завдяки святому проведення ікона Божої Матері пережила важкі роки гоніння на церкву і безвір'я. Зображення, звичайно, було зіпсовано, але отець Володимир із завмиранням серця вдивлявся у вручений йому образ Божої Матері з немовлям Ісусом у лоні. Він відразу зрозумів, що сталося справжнє диво, адже подібної ікони він не бачив до цього моменту. Приголомшений подією, що сталася настоятель храму взяв чудовий дар. Ця ікона Божої Матері "помічниця В пологах" в даний час знаходиться в серпуховському соборі святителя Миколая. Раніше такий варіант ікони був невідомий російської Православної церкви.

Звичайно ж, з ікони Божої Матері було зроблено безліч списків, і таким чином зображення святого образу поширилася по православним храмам Росії, даруючи можливість віруючим звертати свої молитви до Богородиці та просити її про найдорожче для кожної жінки і матері, про її дитину. Так відбулося набуття сучасною церквою ікони Божої Матері "помічниця В пологах".

Сьогодні чудотворного образу можна вклонитися в Москві в храмі Спаса Преображення, храмі Всіх святих в Червоному Селі, у Свято-Троїцькому Ізмайловському Соборі р. Санкт-Петербурга. Є список ікони і в Єкатеринбурзі, в храмі Різдва Христового, і Борівському Калузької області у храмі святих князів Бориса та Гліба.

Ікона Божої матері "помічниця В пологах" може бути замовлена Вами на нашому сайті або за телефоном у нашого менеджера Світлани 0990387553.

 

Ікона Божої Матері "помічниця В пологах"

Ікона Божої Матері "помічниця В пологах"

Ще зовсім недавно, кілька десятків років тому було модно бути так званим переконаним атеїстом, заперечувати все і вся. Питання існування душі в духовному світі категорично не розглядалися. Тим не менш, звертатися до вищих сил і вдаватися до їх заступництву і тоді залишалося самим важливим моментом в часи найбільших труднощів. У вітчизняній історії було безліч таких «неясних» часів. Саме завдяки тому, що так чи інакше, у межах кожного нашого співвітчизника живе історична пам'ять предків, що віддавали життя за православну віру і йшли назустріч смертельної небезпеки з чудотворними іконами, сьогодні ми можемо говорити про безсмертних духовних цінностях. Сьогодні православні святині повернулися на своє місце в моральній системі цінностей і стали справжніми світочами для віруючих. Чудотворні Ікони і численні стародавні Лики Божої Матері творять справжні дива, які навіть у вік високих технологій пояснити з точки зору аналітичного тверезого аналізу просто неможливо.

У важкі часи ми приходимо до чудотворної Ікони Діви Марії, де в самому погляді зустрічаємо нескінченну любов і заступництво. Господь ніколи не залишає нас, посилаючи чудотворні Образи як неймовірні втілення духовного сущого. Далеко не всі віруючі знають про те, що найбільш чудотворними святинями є ікони, де зображено божу Матір. Сьогодні достовірно відомо про тридцять чудотворних зображеннях найбільш шанованою вже більше двох тисяч років жінки. Вона допомагає і підтримує всіх, хто як істинно віруюча дитя Боже звертається до неї з чистого покаянною молитвою.

Найвідоміші іконописні зображення Матері Ісуса Христа, які допомагають у різних життєвих ситуаціях:

- Ікона Божої Матері Почаївська мабуть, найбільш шанована святиня Руської православної церкви. Вона широко шанована в різних країнах, якими, окрім Росії, є Боснія, Сербія, Болгарія. Їй поклоняються віруючі інших християнських конфесій. Її побачили три монаха, Діва стояла босоніж на великому камені, а коли вона зникла, залишився відбиток босої ноги, що зображено на Іконі. Вже понад чотириста років вона виділяє чудеса. Почаївська Лавра стала місцем паломництва всіх, хто з молитвою звертається, щоб позбутися від невиліковної недуги, звільнення близьких з полону і повернення на шлях істинний грішних.

- Ікона Божої Матері Володимирська здавна є притулком всіх, кого долають вороги, спокушає диявол, наступають реальні або духовні лиха, відбувається розлад у родині або з дітьми. Православні духовні отці рекомендують, щоб цей Образ перебував у кожній квартирі, будинку і навіть офісі. Там, де вкрай необхідно примирення між ворогуючими, пом'якшення людських сердець, сприяння зміцненню духовності і віри.

- Ікона Божої Матері, відома під назвою Казанська здавна зустрічається в кожній хаті і хаті, в Росії і на Україні. Пресвята Богородиця є батьківським благословенням венчающейся молодій парі. Цей образ здавна був чудотворної берегинею сім'ї, супутницею прийняли Святе Хрещення, захисницею немовлят. Духовні і фізичні хвороби, раптова смерть. Подорожі, допомога при небезпечній і важкій службі і багато іншого, в чому допоможе ікона Божої Матері Казанська.

- Ікона Божої Матері " Помічниця в Пологах є вірним супутником, який повинен супроводжувати майбутнім матусям. До неї вдаються вагітна жінка та її близькі, про благополучне вирішенні і здоров'я дитя як до, так і після пологів.

- Каждый святой угол в домах на Украине в других славянских странах содержит самый почитаемый образ, защищающий от нашествий видимого и невидимого сонма врагов, беды и больших всенародных неприятностей, помогающий в том, чтобы лихо и всяческое зло обошло дом. История этой Иконы совершенно необычна. При наступлении врагов на православную землю, народ молился о заступничестве, и Божья Матерь опустила свое покрывало в виде плотного тумана. Это спутало планы захватчиков и им пришлось позорно бежать. С давних пор Образ Покрова Пресвятой Богородицы является заступником Запорожского казачества.

- Современное просвещенное общество подвержено многочисленным грехам, от которых помогает избавиться только вера – открытая, искренняя и зачастую очень напоминающая детскую. Именно прибегая к Иконе Неупиваемая Чаша, известная с конца XIX века даже совершенно отчаявшийся алкоголик, не признающий своего грехопадения, обратившись с молитвой, получает исцеление. Паломничество к Серпуховской мужской обители к этому чудотворному Лику вылечивает тысячи людей не только от зависимости от алкоголя, но и от сопутствующих этому грехопадению заболеваний, разрушающих организм.

Прибегая к чудотворным Иконам Божьей Матери необходимо вооружиться твердой верой в чудо. Здесь главным является искренняя молитва и возложение всех своих проблем в руки Всепомощницы.

Икона Божьей матери "В родах помощница" может быть заказана Вами на нашем сайте или по телефону у нашего менеджера Светланы 0990387553.

 

Также на нашем сайте вы можете выбрать и другую икону Божьей Матери:

Икона Божьей Матери "Неупиваемая Чаша"

Икона Божьей Матери "Нерушимая стена"

Икона Божьей Матери "Умиление"

Икона Божьей Матери "Зарваницкая"

Икона Божьей Матери "Неувядаемый цвет"

Икона Божьей Матери "Семистрельная"

Ікона Божої Матері "Остробрамська"

Ікона Божої Матері "Афонська"

Ікона Божої Матері "Казанська"

Ікона Божої Матері "Володимирська"

Ікона Божої Матері "Призри на смирення"

Характеристики
Основні
ВиробникArtstone
Країна виробникУкраїна
Вид товаруІкона
МатеріалДерево
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 600 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner